Reactivar la compte d’usuari del GESTIB FAMÍLIES

Si un usuari no ha validat les dades inicials que es van enviar a través sms i ha perdut l’usuari i la contrasenya ha d’enviar una sol.licitud de recordatori de compte d’usuari al correu ceipescolanova@educaib.eu ho ha d’anar personalment a secretaria.

Si un usuari havia validat les dades però ha oblidat la contrasenya, el que ha de fer és pitjar a “HE OBLIDAT LA CLAU” i respondre les preguntes que us demana. Posteriorment us enviarà una nova contrasenya que haureu de canviar així

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>